Palautteita ja mielipiteitä Natural Revenue-ohjelmasta

Opi, miksi yhteistyökumppanimme pitävät juuri Natural Revenueta ei vain Espanjan parhaana kumppanuusmarkkinointiohjelmana vaan myös muualla maailmalla.Mitä mieltä yhteistyöalustastamme ollaan?

Thomas G.
“Natural Revenueen liittyminen on ollut yksi parhaista valinnoistani viime kuukausina. Natural Revenue-tiimi auttoi minua alusta alkaen luomalla minulle räätälöityjä mainosbannereita ja -tekstejä sivuilleni. Näin asiakkaani eivät kokeneet hämmennystä, vaan päinvastoin tunsivat tuotemainoksien tuovan heille lisäarvoa. Myyntiä alkoi tulla nopeasti ja jo ensimmäinen kuukausi toi mukanaan paljon etuja.”
Thomas G.
Martha L.
“Eräs ystäväni kertoi minulle seikkailustaan Natural Revenuen jäsenenä ja miten minäkin voisin saada enemmän tuottoa kauneusvinkkejä jakavasta sivustostani. Totuus on, että alussa olin hieman vastahakoinen, mutta ilmaisen rekisteröitymisen houkuttelemana ilmoittauduin kuitenkin mukaan. Nyt olen ollut Natural Revenuen yhteistyökumppanina jo kolme vuotta, enkä kadu yhtään. Tuottoni ovat yhä nousussa, sillä pystyn jatkuvasti tarjoamaan uusia ja parempia tuotteita käyttäjilleni.”
Martha L.
Natalie F.
“Natural Revenue -ohjelma on auttanut minua kasvattamaan tuottojani ensimetreistä lähtien, sillä alkusijoitus ei ole tarpeellinen. Rekisteröityminen oli ilmainen ja tuotteita tarvitsi mainostaa ainoastaan omilla verkkosivuillaan tai blogissaan. Se on todella helppoa! Natural Revenue-tiimi tuottaa sinulle kaikki tarvittavat materiaalit haluamallasi kielellä. Itse varmasti jatkan yhteistyötä Natural Revenuen kanssa vielä pitkään.”
Natalie F.
Manuel B.
“Olen osallistunut moneen eri yhteistyöohjelmaan, jotka tuottivat minulle voittoa, mutta ne eivät olleet yhtä merkittäviä kuin Natural Revenue ja veivät paljon aikaani. Natural Revenuen kohdalla ainoa tehtäväni on päivittää uusia kampanjoita uusista tuotteista, joita käyttäjäni vastaanottavat mielellään. Saan paljon positiivista palautetta asiakkailta tuotteiden laadusta ja toimivuudesta, mikä on hyvin palkitsevaa.”
Manuel B.