Natural Revenue

Affiliate marketing platform for natural products and technology for health, beauty and wellness.

New APP

All of our affiliates will now be able to review your sales in real time.

Yksi askel, loistavat palkkiot!

Natural Revenue; kumppanuusmarkkinointialusta luonnollisille ja huipputeknologiaa edustaville terveys-, kauneus- ja hyvinvointituotteille.


LOISTAVAT PALKKIOT

Työskentelemällä suoraan meille voit olla varma, että saat parhaat palkkiot kyseisellä sektorilla. Muista, että me tarjoamme eksklusiivisia bonuksia, jotka auttavat sinua lisäämään tulojasi heti alusta lähtien.

SUURET KONVERSIOT

Huomioi ensimmäisenä suuret konversiot, joita teet; tuotteemme ovat erittäin kysyttyjä markkinoilla. Sopeudumme jatkuvasti alan muuttuviin tarpeisiin.

EKSKLUSIIVINEN TARJOUS

Hyödy eksklusiivisista tarjouksistamme tuotteillemme saadaksesi lisäkonversioita. Me tarjoamme sinulle uusia kuponkeja ja alennuksia joka kuukausi, joiden avulla voit lisätä myyntiäsi.

MAAILMANLAAJUINEN MYYNTI

Myyntitiimimme ja asiakastukemme on täysin kansainvälinen, kuten myös kaikki sisältö, jota luomme. Työskentelemme 13 eri kielellä! Kumppanuusmarkkinointiohjelmamme kattavuus on globaali; olemme yritys, jolla on myyntiä ja asiakastuki viidessä eri maanosassa.

ILMAISTA RÄÄTÄLÖITYÄ MATERIAALIA

Lisää kaikki tarvitsemasi kustomoitu materiaali ja resussit 13 kielellä. Muista, että voit pyytää ilmaiseksi ja rajattomasti eksklusiivista sisältöä (aloitussivuja, bannereita, tekstejä yms).

OPTIMOITU SISÄLTÖ

Nettisivumme ja sisältömme luottavat responsive-formaattiin ja SEO-paikannukseen maksimoidaksemme eri kanavista tulevan liikenteen. Tämän avulla käyttäjät voivat tehdä ostoksia millä tahansa laitteella, milloin tahansa ja missä tahansa.

UUSIMMAT KAMPANJAT KUMPPANEILLE

UUSI
Tuote painonpudotukseen ja -hallintaan: XS Natural
XS Natural

Valikoima tuotteita kiinteyttämään muotoja, kiristämään ihoa ja lisäämään painonpudotusta luonnollisesti.


LUE LISÄÄ +
ENITEN MYYDYT
Kapselit peniksen kasvattamiseen: Sizegainplus
SizeGain Plus

Kapselit suurentamaan penistä, tehostamaan maskuliinisuutta ja parantamaan seksuaalista potentiaalia.


LUE LISÄÄ +
ENITEN MYYDYT
Siemennesteen lisäämiseen: Volume500
Volume500

Ravintolisä parantamaan sperman laatua ja lisäämään sen määrää, parantaen näin myös ejakulaatiota ja tehden niistä voimakkaampia.

LUE LISÄÄ +
UUSI
Kapselit ahdistuksen kontrollointiin: Zen Pills
Zen Pills

Ravintolisä kontroilloimaan ahdistusta ja ylläpitämään stressitasojen hallintaa.

LUE LISÄÄ +
SUOSITUKSET
"Natural Revenueen liittyminen on ollut yksi parhaista valinnoistani viime kuukausina. Natural Revenue -tiimi auttoi minua alusta alkaen luomalla minulle räätälöityjä mainosbannereita ja -tekstejä sivuilleni. Näin asiakkaani eivät kokeneet hämmennystä, vaan päinvastoin tunsivat tuotemainoksien tuovan heille lisäarvoa. Myyntiä alkoi tulla nopeasti ja jo ensimmäinen kuukausi toi mukanaan paljon etuja."
Thomas G.
"Eräs ystäväni kertoi minulle seikkailustaan Natural Revenuen jäsenenä ja miten minäkin voisin saada enemmän tuottoa kauneusvinkkejä jakavasta sivustostani. Totuus on, että alussa olin hieman vastahakoinen, mutta ilmaisen rekisteröitymisen houkuttelemana ilmoittauduin kuitenkin mukaan. Nyt olen ollut Natural Revenuen yhteistyökumppanina jo kolme vuotta, enkä kadu yhtään. Tuottoni ovat yhä nousussa, sillä pystyn jatkuvasti tarjoamaan uusia ja parempia tuotteita käyttäjilleni."
Martha L.
LUE LISÄÄ SUOSITUKSISTA